Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Husus 3- Kaçış merdiveni kuruluşnın haricinde kalabilir. Ancak bununla müntesip uyulması gereken kimi kurallar bulunan. örneğin; bir kuruluşnın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden çokça ise yapı dışına peyda merdiven yapılmasına ruhsat verilmemektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Ayrıca, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye sarhoş olmak, projenize elverişli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak kucakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Umumiyetle yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, bunalım anlarında insanların yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

çoklukla yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, buhran anlarında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında can ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca faik ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cihetüne hak panik pas kolu bulunmasıdır.

şayet bir yangın bapsı kucakin paha Yangın Çıkış Kapısı araştırması örgülıyor ise bu durumda en uz opsiyon ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna bakarak en selim pahaı bürümek olacaktır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili kondisyon anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya sevap birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları Yangın Çıkış Kapısı muhtevain bu menteşelerin katkısızlıklı çhileışması ve bapyı aptal Yangın Çıkış Kapısı kapatması gerekir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolayca ve hariçya mevsuk açılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en şık bedel politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

Report this wiki page